Zoetermeer – Vrijdagmiddag 8 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een tankwagen en een fietser op de kruising Karel Doormanlaan en de Eerste Stationsstraat in Zoetermeer. 

Omstreeks 14:50 uur kwamen een fietser en vrachtwagen met elkaar in botsing op de kruising Karel Doormanlaan met de Eerste Stationsstraat. De hulpdiensten rukte met spoed uit, ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse bij het ongeval.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team, het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd, de arts van het MMT is meegereden met de ambulance.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, de kruising zal enige tijd afgesloten blijven tot het onderzoek is afgerond.