Ook dit jaar was Koningsdag in Zoetermeer weer een gezellige dag voor jong en oud. Bekijk hier onze video van deze dag!

De dag begon met de opening van Burgemeester Charlie Aptroot tijdens de traditionele aubade, waarbij de Nederlandse vlag gehesen en het Wilhelmus gezongen werd. Tijdens de aubade speelde de muziekvereniging Kunst en Vriendschap een aantal nummers en zong het Oranjekoor een programma. Ook het koningsontbijt ging van start welke georganiseerd werd door Lionsclub Soetermare.

Uiteraard waren en ook weer veel inwoners van de partij op de vrijmarkt. Op het Dobbe eiland werden allerlei kinderspelen georganiseerd zoals: springkussen, ballen gooien, eendjes hengelen, klompenrace, vier op een rij en ringen gooien. Kinderen konden zich door de scoutinggroepen laten schminken.

Het CKC verzorgde muzikale optredens in het buiten amfitheater in Park Palenstein. Diverse CKC popbands traden op om de mensen te enthousiasmeren.

Bekijk hieronder de beelden terug van een geslaagde Koningsdag 2019: