De laatste uitzending van Focus op Zoetermeer voor dit jaar! De uitzending staat daarom in het teken van Oud en Nieuw. Oliebollen en vuurwerk zijn natuurlijk niet weg te denken in de Oud & Nieuw traditie. Dennie van Herwijnen van Vuurwerkzoetermeer.nl is bij ons te gast aan tafel en geeft o.a. uitleg over veiligheid bij het afsteken van vuurwerk. Ook Willem Jan Teeuw is te gast en hij vertelt over de, ook dit jaar weer, met goud bekroonde oliebollen van Jongerius Bakker! Ook geeft hij tips voor de mensen die zelf oliebollen willen maken.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.