In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Benita van Wegen te gast. Zij is de eigenaar van Dé Dierenboetiek en voorzitter van Ondernemersvereniging RVOZ. Wij praten met haar over haar dierenspeciaalzaak en haar voorzitterschap bij de RVOZ. Ook Han de Bruin van Filmhuis Cameo zit bij ons aan tafel. Hij vertelt over het Filmhuis en welke soorten films er getoond worden. Beide ondervinden ook problemen door de Coronacrisis. Dit in meer in deze aflevering!

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.