De opnames van de talkshow Focus op Zoetermeer hebben de afgelopen weken stil gelegen vanwege het coronavirus. Inmiddels zijn de opnames weer hervat én geheel coronaproof. In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Jan Iedema van de VVD te gast. Hij is wethouder in Zoetermeer en heeft onderwijs en economie in zijn portefeuille. We gaan met hem onder andere praten over de economische gevolgen van de coronacrisis en de impact die dit heeft bij Zoetermeerse ondernemers.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.