Wesley Huisman en Chantal Veninga zijn in deze uitzending bij ons te gast. Wesley is Celbioloog en doet onderzoek naar de eigenschappen van cellen in het menselijk lichaam. Ook doet hij onderzoek naar virussen. Wat doet een virus, en dus ook het Coronavirus, nou precies in ons lichaam? En hoe werkt ons afweersysteem? Hij legt het uit! Chantal is Intensive Care Verpleegkundige in het HMC. Zij vertelt ons over haar dagelijkse werkzaamheden in deze coronatijd en de prognose van haar patiënten. 

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.