In deze nieuwe aflevering van Focus op Zoetermeer praten wij met Joël Smits en Ward Meijroos over de onzekere tijd bij ondernemers en de mooie initiatieven die ontstaan door het Corona virus. 

Joël Smits is ondernemer en eigenaar van Spotlights AV.  Omdat de evenementen en theater branche nagenoeg stil ligt door de maatregelen vanuit de regering, wordt ook zijn bedrijf hard getroffen. Hoe houdt hij het hoofd boven water? 

Ward Meijroos is vrijwilliger bij ZFM Zoetermeer. Samen met de andere vrijwilligers hebben zij een bingo georganiseerd in samenwerking met lokale ondernemers. Maar hoe werkt dat nu precies in de Corona tijd? Beide vertellen hierover bij ons aan tafel.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.