In deze nieuwe aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Maaike Grovenstein en Anouk Bink te gast aan tafel.

Maaike is eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, een kleinschalige Fysiotherapie praktijk gevestigd in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen. Zij is ook wel bekend als de ‘vloggende fysio’ op YouTube. Zij vertelt over haar praktijk, de behandelingen die zij kan toepassen en welke (groeps)trainingen zij organiseert.

Anouk Bink heeft als leerkracht op een Daltonschool gewerkt. Toen zij eenmaal voor de klas stond, had zij behoefte aan verdieping. Na aanvullende cursussen en trainingen heeft dit uiteindelijk geleid tot het oprichten van BINK coaching. Nu werkt zij met veel plezier aan het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen van kinderen en jongeren. En helpt zij ouders om hun kinderen hierbij te ondersteunen. Zij vertelt in deze aflevering meer over haar loopbaan en haar coaching praktijk.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.