In deze aflevering zijn Tico Roozendaal en Aad van Jole te gast aan tafel.

Tico Roozendaal staat in Zoetermeer bekend als de meester schoenmaker en heeft meerdere internationale prijzen gewonnen. Vanaf de oprichting van zijn eerste vestigingen in winkelcentrum Buytenwegh zet hij zich ook in om tientallen jongeren weer op het rechte pad te helpen. De vestiging in Buytenwegh bestaat niet meer, maar in de andere vier vestigingen in Zoetermeer leid hij zelf jongeren op. In deze uitzending vertelt hij meer hierover én welke actie’s hij nog meer organiseert.

Aad van Jole is, samen met zijn zoon Barry van Jole, de oprichter van het JJ Music House in het Van Tuyllpark. Het JJ Music House beschikt over een sfeervol podiumcafé van 100m² en is voorzien van een bar, lounge en podium. Er zijn 100 tot 125 optredens per jaar. Voor ieder wat wils. Van rock, covers, blues etc. In deze aflevering vertelt hij meer hierover.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.