In deze aflevering is Jerry van der Ziel, de voorzitter van gymnastiek vereniging Pro Patria uit Zoetermeer, te gast aan tafel. Wij praten met hem over het ontstaan van Gymworld.

Gymworld Zoetermeer is een nieuwe gymnastiek-accommodatie die als doel heeft het versterken van de gehele gymnastieksport in Zoetermeer. De grootste verenigingen die in het complex een plek hebben zijn GV Pro Patria en CGV Zoetermeer.

In deze aflevering vertelt Jerry meer over het ontstaan van het idee om deze nieuwe gymnastiek-accommodatie te realiseren en zijn ambitie om samen te werken met andere gymnastiekverenigingen in dit gebouw. Recent kwam ook het bericht dat er al financiële problemen waren bij Gymworld, ook hierover vertelt hij meer.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.