Sebastiaan Smit is bij ons te gast in deze aflevering van Focus op Zoetermeer. Sebastiaan is in Zoetermeer ook wel bekend als één van de drijvende krachten achter theaterproductie en evenementenorganisator Storytellers.

Naast zijn passie voor theater en evenementen gaat hij zich nu ook bezig houden met het distilleren van sterke dranken. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een eigen distilleerderij die Loki Distillery gaat heten. Toch komt dit idee niet uit de lucht vallen. Meer daarover én de werking van distilleerderij vertelt hij in deze aflevering.

Ook met Storytellers staat hij niet stil. Momenteel wordt er druk gewerkt aan een kerstshow die dit jaar, gezien de huidige omstandigheden, buiten plaats zal gaan vinden. Meer hierover ook te zien in deze aflevering.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.