Deze keer is Pamela van der Wal te gast in de uitzending van Focus op Zoetermeer. Pamela is stemactrice en voice-over. Vanuit een professionele opname studio levert zij opnames die zich lenen voor radio en televisie commercials, e-learning, documentaires, luisterboeken, bedrijfsfilms, games, voice response systemen en in-store commercials. Daarnaast is zij ook regelmatig werkzaam als trainingsactrice en vertaalt zij teksten van Nederlands naar Engels en andersom.

In deze uitzending vertelt zij over hoe zij te werk gaat tijdens het inspreken van een tekst en waaraan de studio moet voldoen om deze opname zo professioneel mogelijk te laten klinken. Ook vertelt zij meer over projecten die zij heeft gedaan en waar zij momenteel mee bezig is.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.