In deze aflevering is Harrie Lamers te gast. Harrie is expert verbinder en inspireert mensen om meer te halen uit hun netwerk, zowel fysiek als online. Hij doet dit in inspiratiesessies voor kleine en grote groepen en geeft o.a. les over LinkedIn aan studenten van de Haagse Hogeschool. Daarnaast is hij een vaak gevraagde spreker voor beurzen, bijeenkomsten en events. Harrie verleent meerdere diensten. Meer over deze diensten en hoe u in contact kan komen met hem, vertelt Harrie in deze aflevering.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.