In deze aflevering zijn Benita van Wegen en Anke van As te gast. Beide vrouwen zijn in de top 3 geëindigd (eerste en tweede plaats) bij de verkiezing tot machtigste vrouw van Zoetermeer 2020. Benita van Wegen en Anke van As hebben nog meer gemeen, zij waren namelijk tot voor kort allebei voorzitter van een Businessclub in Zoetermeer, met allebei hun eigen leden. Anke van As was voorzitter van de Floravontuur Businessclub en Benita van Wegen voorzitter van ondernemersvereniging RVOZ. Vanaf 1 januari 2021 kan ondernemend Zoetermeer terecht bij één businessclub. Floravontuur en de RVOZ zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam Netwerk Zoetermeer.

In deze aflevering vertellen Benita van Wegen en Anke van As over het tot stand komen van de fusie en over de nieuwe naam. Naast de businessclub hebben zij beide ook nog hun eigen onderneming. Ook hierover vertellen zij meer.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.