In deze aflevering is Willeke van Rijn van Boerderij ’t Geertje te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over de boerderij die zij van haar ouders heeft overgenomen. Verschillende onderdelen van de Boerderij komen aan bod. Uiteraard de dierenos de boerderij maar ook de landwinkel met alle producten en natuurlijk de heerlijke kaas, het restaurant en o ver de evenementen die bij  het Geertje  worden georganiseerd. Vier seizoenen langs is er wat te beleven op de boerderij.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.