In deze aflevering zijn Niels van Buuren en Jeffrey de Brake te gast.  Zij praten met Marcel de Vrije over Culinair Zoetermeer wat gehouden wordt op 1, 2 3n 3 juli op de Markt in Zoetermeer. Jeffrey de Brake (Netwerk Zoetermeer) vertelt over het organiseren van het event in samenspraak met de horeca ondernemers oa Niels van Buuren (Hudson Zoetermeer). Het wordt weer een mooi evenement met lekker eten. drinken om ligt door muziek op het podium.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.