In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Patricia Munster te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over de stichting Zoetermeerse zakenvrouw waar zij voorzitter van is. Deze stichting kiest ieder jaar een zakenvrouw van het jaar, wat zijn de criteria en hoe kunnen mensen worden aangemeld. Daarnaast is Patricia ook fotograaf (patriciareports) ook hier wordt over gesproken. Daarnaast brengt ze nog een tijdschrift uit (Trendz) en heeft ze onlangs een boek uitgebracht.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.