Zoetermeer – Maandagmiddag rukten de hulpdiensten groots uit voor een ongeval op de A12 thv Zoetermeer in de richting van Den Haag.

Omstreeks 14:20 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval waarbij een auto over de kop is geslagen op de A12, van Utrecht in de richting van Den Haag. Het ongeval gebeurde tussen de Balijbrug en tankstation Knorrestein. Ook het Mobiel Medisch Team werd met de traumahelikopter gealarmeerd, maar zij werden boven het incident afbesteld. Of er meerdere voertuigen bij zijn betrokken is niet bekend.

De brandweerlieden hebben hand- en spandiensten verleend. De bestuurder van het voertuig dat over de kop is geslagen, is behandeld door het ambulancepersoneel. Voor zover ons bekend is er niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval precies kon plaatvinden is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

 

4B9A4022

20230220_145459

4B9A4019

IMG_4226

IMG_4233

IMG_4209