UPDATE:

Zoetermeer – Bij een verkeersongeval tussen twee fietsers is donderdagmiddag 2 maart op de Rokkeveenseweg Zuid, een 65-jarige man uit Zoetermeer ten val gekomen. Later in de nacht is het slachtoffer in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Rond 17.15 uur kwamen de twee fietsers met elkaar in aanraking en hierbij kwam de 65-jarige man ten val. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar de man helaas later in de nacht is komen te overlijden.

Team Verkeer van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Zoetermeer – Donderdagmiddag is een man zwaargewond geraakt na een val van zijn fiets op de Rokkeveenseweg-Zuid in Zoetermeer.

Omstreeks 17:15 uur raakte een fietser gewond nadat hij hard ten val kwam. De man reed op een elektrische fiets en raakte door onbekende oorzaak licht een andere fietsster, hierop kwam de man hard ten val. De politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse.

Het ongeval vond plaats op het fietspad, bij een fietstunnel van de Zuidweg. Het MMT landde nabij het incident op een grasveld langs het fietspad. Het slachtoffer liep een forse hoofdwond op, de man is gefixeerd in een vacuümmatras en is behandeld. Na de eerste behandeling, met ondersteuning van het MMT is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. Het MMT kreeg een vervolgmelding naar Spijkenisse.

De fietsster was erg geschrokken, maar raakte niet gewond.

 

IMG_1094

IMG_1079

IMG_1065

IMG_1129

IMG_1132

IMG_1142

IMG_1158

IMG_1112

IMG_1172