Maandagmiddag is er een agressieve man aangehouden en getaserd na een ongeval op de N209 in Bleiswijk.

Omstreeks 15:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een ongeval had plaatsgevonden op de N209 ter hoogte van veilingterrein Klappolder. Vlak na het ongeval werd één van de betrokkenen erg agressief tegenover de andere partij. Nadat de politie ter plaatse kwam was het al snel weer bedaard. Er raakte niemand gewond door het ongeval, wel raakten beide voertuigen fors beschadigd.

De schadeformulieren werden ingevuld en een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen meegenomen. Nadat alles was ingevuld verzocht de politie de agressieve man de weg over te steken en bij de bushalte te wachten op de persoon die hem zou ophalen. De man luisterde niet en weigerde, waarna de man opnieuw agressief werd, ditmaal tegen de politieagenten. Hierop probeerde de politie hem aan te houden. Omdat de man zich hevig verzette tegen zijn aanhouding is de man meerdere keren getaserd. Het stroomstootwapen deed de man niks, alsnog lukte het na meerdere waarschuwingen om de man naar de grond te werken en hem aan te houden. De man is overgebracht naar het politiebureau in Rotterdam-Zuid.

Vanwege het ongeval en de aanhouding ontstond er een verkeersinfarct tot aan de snelweg A12 en Zoetermeer.

 

 

IMG_1382

IMG_1420

IMG_1392

IMG_1395

IMG_1428

IMG_1454

IMG_1456

IMG_1487

IMG_1500

IMG_1494

IMG_1518

IMG_1550

IMG_1560

IMG_1586

IMG_1413