Maandagavond heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de A12 bij Bleiswijk. 

Iets over 21:00 uur vanavond ging het mis, de bestuurder van een bestelbus en de bestuurster van de personenauto kwamen met elkaar in botsing. De bestuurder van de bestelbus kwam tegen de personenauto aan waarna beide voertuigen zijn gaan tollen, hierop ramde de bestelbus de vangrail. Beide voertuigen kwamen in tegengestelde richting tot stilstand.

Als gevolg van het ongeval werden er direct twee rijstroken in de richting van Den Haag afgesloten voor het verkeer. De politie, Rijkswaterstaat en twee ambulances kwamen ter plaatse. Alle inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk zijn beide bestuurders met nekklachten voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om beide voertuigen mee te nemen. De geleiderail zal spoedig hersteld moeten worden.

 

IMG_1719

IMG_1681

IMG_1691

IMG_1707

IMG_1730

IMG_1698

IMG_1732