InZet, dé organisatie voor zorg en welzijn, heeft een feestelijke receptie gehouden vanwege het feit dat in februari een van de zes inlooplocaties, Buytenwegh & De Leyens, zijn verhuisd. Voor zowel de medewerkers van inZet als de bewoners, geeft dit een positieve boost, omdat de locatie nu te vinden is in het hart van het centrum van Buytenwegh.

In dezelfde maand, is er een tweede spreekuur geopend van het Geldpunt, om zo extra ondersteuning aan te bieden aan inwoners van Zoetermeer. Bij de feestelijke opening waren ook wethouders Ingeborg ter Laak en Bouke Velzen aanwezig, zij stonden stil bij de ontwikkelingen van de afgelopen maanden.

IMG_1908

 

Over InZet Zoetermeer

inZet is er voor iedereen met een zorg- of hulpvraag in Zoetermeer én voor iedereen die iets wil doen of wil betekenen voor een ander. Jong of oud, je bent altijd welkom. inZet is dé organisatie voor zorg en welzijn in het hart van elke wijk. Maar ook de plek waar jij altijd welkom bent om binnen te lopen met jouw spontane vraag of gewoon voor een praatje over wat jou bezig houdt.

InZet is een samenwerkingsverband van Fonteynenburg, impegno, Kwadraad Maatschappelijk Werk, LIMOR, MEE Zuid-Holland-Noord, Palet Welzijn, Stichting Piëzo, Vierstroom Zorg Thuis en WMO Maatwerk. Zij verbinden professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, mantelzorgers en inwoners in de wijk met elkaar. Iedereen doet ertoe. Of je nu iets wilt vragen, wilt meewerken, meedoen of gewoon even onder de mensen wilt zijn. Praten, luisteren, elkaar helpen en samen oplossingen zoeken, daar draait het om.
De vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en professionals van inZet hebben kennis en bundelen jarenlange ervaring in zorg en ondersteuning op één plek. Zowel in de wijk als digitaal. inZet zoekt voor en met jou antwoord op vragen, sluit aan op jouw persoonlijke en praktische behoefte en zoekt met jou, vrienden, buren en familie in jouw omgeving naar passende oplossingen. Van activiteiten die bij jou passen, via vrijwilligerswerk tot zorg, aandacht en praktische ondersteuning als dat nodig is.

Of het nu gaat om een snelle spontane vraag of over echte problemen; je doet bij ons één keer jouw verhaal en we helpen je meteen op weg.

IMG_1900

IMG_1890

IMG_1928