Zoetermeer – Vrijdagochtend zijn er twee personen gewond geraakt na een flinke botsing op de Edisonstraat in Zoetermeer.

Omstreeks 11:40 uur kwamen twee automobilisten met elkaar in botsing, dit vond plaats op de afrit van de Australiëweg met de Edisonstraat. De politie, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. De brandweerlieden hebben hand-en spandiensten verleend, onder andere plaatste zij een airbaghoes om het stuur van de grijze Toyota.

De dame uit het blauwe voertuig moest geholpen worden om uit haar voertuig te komen, zij is behandeld door het ambulancepersoneel en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook de bijrijder van de grijze Toyota is nagekeken door het ambulancepersoneel en is voor verdere controle, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

De Edisonstraat was ten tijde van het ongeval in beide richtingen afgesloten. Hoe het precies mis kon gaan is niet bekend, voor zover bekend kwam de grijze Toyota vanaf de afrit Australiëweg en de dame in het blauwe voertuig vanaf de Edisonstraat.

Beide voertuigen worden geborgen door een bergingsbedrijf.

 

Image_670846

Image_290442

IMG_2122