In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Marie-Laure Deumers van Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje te gast. Zij praat met Hans Ouwerkerk over de kledingbeurs die op 2 april 2023 wordt gehouden in de aula van de Paulusschool aan de Dr. J.W. Paltelaan. Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje is een bekend fenomeen in Zoetermeer e.o.. Al bijna 20 jaar wordt onder bezielende leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers elk half jaar een tweedehands kleding & speelgoedbeurs georganiseerd. Een deel van de opbrengst komt ten goede van een van te voren gekozen goede doel.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.