Zondagochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Aziëweg in Zoetermeer. De bestuurder is daarna gevlucht.

Rond kwart voor elf kwam er bij de politie een melding binnen van een zwaar eenzijdig ongeval op de Aziëweg, hierbij werd ook gemeld dat de bestuurder de benen had genomen en een dichtstbijzijnde woonwijk in was gevlucht. Hierop is de politie met meerdere eenheden uitgerukt en zijn in de nabijgelegen woonwijken gaan zoeken naar de bestuurder.

De woordvoerder laat weten dat er voorlopig nog niemand is aangetroffen. De personenauto is zwaar beschadigd door het ongeval, hierbij is er ook een boom beschadigd geraakt.

Een rijstrook van de Aziëweg is afgesloten voor het verkeer en de politie gaat onderzoek doen naar het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

UPDATE:

De wijkagent van De Leyens laat via Twitter weten dat de politie in de wijk Seghwaert een 36-jarige bestuurder hebben aangehouden. De man was onder invloed van drank en drugs. De 36-jarige man was gevlucht met twee kleine hondjes.

 

IMG_0043

IMG_0030

IMG_0016

IMG_0051

IMG_0020

IMG_0061

IMG_0105