In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Gerard Zijlstra en Laura Hehenkamp te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over Greg&baud Productions dat al meer dan 30 jaar  theater productions maakt in Zoetermeer. Hoe begon het allemaal destijds. Ook wordt er gesproken over 2 nieuwe voorstellingen die binnenkort worden uitgevoerd. In beide stukken is dementie het onderwerp. Een deel van de ticketverkoop gaat dan ook naar onderzoek naar dementie. Kijk voor ticket en data op de site www.greg-baud.nl

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.