Op Koningsdag, 27 april a.s. is het Stadhuisplein het decor voor het – inmiddels traditie geworden- Koningsontbijt Zoetermeer. Dit evenement wordt georganiseerd door de Zoetermeerse Lionsclub Soetermare, in samenwerking met de horeca rond het Stadhuisplein en de Oranjevereniging. De opbrengst gaat dit jaar naar Kinderdienstencentrum De Bolsterberg in Zoetermeer, die met deze opbrengst speeltoestellen en aankleding van hun speelplaats wil aanschaffen.

Het Koningsontbijt Zoetermeer is voor iedere Zoetermeerder die het leuk vindt om (samen) te ontbijten en die daarnaast ook deelgenoot wil zijn van de opening van Koningsdag, inclusief het zingen van het Wilhelmus en het hijsen van de vlag. We streven naar totaal zo’n 400 mensen die komen ontbijten. Het Koningsontbijt wordt op 27 april van 9.00 tot 11.00 uur gehouden. De horeca-ondernemers rond het Stadhuisplein stellen daarvoor hun terrassen gratis beschikbaar.

Ontbijtkaarten á €10 per stuk kunnen worden gereserveerd via Producten – Soetermare.  Er kan ook worden gedoneerd via deze website.

 

koningsdag 2022

Schermafbeelding 2023-04-13 om 12.22.54

Foto’s: Archiefbeeld – Koningsdag 2022 Zoetermeer