Op zaterdag 13 mei strijkt de voorjaarskermis neer op het evenemententerrein bij SilverDome in Zoetermeer! De kermis gaat van start met een prikkelarme kermis. Met minder licht en geluid, maar niet minder feestelijk! Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van deze prikkelarme kermis op zaterdag 13 mei. Om 12.30 uur bent u van harte welkom. Om 12.45 uur opent wethouder Jan Iedema de prikkelarme kermis. Om 13.00 uur starten alle attracties. De prikkelarme kermis duurt tot 15.00 uur.

Kermispret voor iedereen

De gemeente Zoetermeer vindt het belangrijk dat iedereen van de voorjaarskermis kan genieten. Op zaterdag 13 mei en zaterdag 20 mei worden tussen 13.00 en 15.00 de geluid-, rook, en lichteffecten zachter of helemaal uitgezet. Ook gaan de attracties langzamer, voor zover dat mogelijk is. Om alles goed te laten verlopen, zijn er extra vrijwilligers en staat er een EHBO-post.

Openingstijden

Voor wie wel van de drukte van de kermis houdt: De voorjaarskermis is van zaterdag 13 mei tot en met zondag 21 mei dagelijks geopend van 14.00 tot 23.00 uur. Op Hemelvaartsdag is de kermis geopend van 13.00 tot 23.00 uur.

Speciale activiteiten

Op zondag 14 mei is het Moederdag en kunnen de moeders tussen 15.00 uur en 17.00 uur zomaar verrast worden met een leuke attentie op de kermis. Op woensdag 17 mei tussen 15.00 uur en 18.00 uur bezoeken prinses Elsa, sneeuwpop Olaf en Spiderman de kermis. Zij gaan graag met de kinderen op de foto.