Dit schooljaar bestaat basisschool De Jacobsvlinder aan De Schoutenhoek te Palenstein 10 jaar. Om dit jubileum te vieren is er van 15 t/m 17 mei een groot lustrumfeest. In deze week worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd voor de leerlingen, zoals een uitje naar dierentuin Amersfoort, een drumtastic workshop, een disco en een modeshow.

Voor alle (oud-)leerlingen, (oud-)collega’s, ouders en anderen die betrokken zijn geweest bij De Jacobsvlinder houden we op woensdag 17 mei van 17.00-19.00 uur een speciale avond om met elkaar stil te staan bij deze bijzondere gebeurtenis. Deze middag/avond is een ‘Heel Jacobsvlinder bakt’-wedstrijd, waarna de heerlijke baksels uiteraard gegeten kunnen worden. Voor de kinderen is er onder andere een luchtkussen en een grabbelton.

Wees welkom deze mijlpaal met ons mee te vieren.