In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Georgine Mol te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over haar onderneming Molendier. Als natuurgeneeskundig therapeut helpt zij Mensen met zaken waar ik in het verleden zelf tegenaan gelopen ben, zoals darmklachten, hooggevoeligheid en chronische vermoeidheid. De dieren hebben me gedurende mijn leven door heel veel moeilijke situaties geholpen en daarom ik wil in mijn praktijk dolgraag ook iets voor de dieren doen. 

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.