In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Hans van Reeuwijk te gast. Hij praat met Marcel de Vrije over de Zoetermeerse community tegen eenzaamheid. Bij deze community zijn z’n 40 mensen met verschillende bedrijven en achtergrond aangesloten.  Zij organiseren allemaal verschillende activiteit waar eenzame mensen aan mee kunnen doen.   Media partner Zoetermeeractief heeft laatst gesproken met enkele eenzame bewoners uit Zoetermeer. Die filmpjes kunt u bekijken op ztmactief.nl/eenzaam 

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.