Oldtimerdag Thema’s

Zaterdag werd de Oldtimerdag in de Zoetermeerse Dorpsstraat gehouden. Elk jaar met een eigen thema.  Het thema voor 2023 was Italië met o.a. Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini en Maserati.

Oldtimerdag Tourrit

Een Oldtimer is niet alleen om naar te kijken, maar vooral om van te genieten als u ermee rijdt. Voor deze liefhebbers stellen we elk jaar een schitterende tourrit samen door het prachtige groene hart van Zuid Holland. De route leidt langs prachtige wegen en pittoreske dorpjes.

 

Oldtimerdag Concours d’ Élégance

Aan het einde van de tourrit worden alle auto’s die binnenkomen opgesteld in de Dorpsstaat, de Pilatusdam en het Nicolaasplein voor het concours d’ Élégance. Hieraan kunnen ook de auto’s deelnemen die te exclusief zijn om mee te rijden en uitsluitend als showobject worden gebruikt. Een vakkundige jury zal de verschillende auto’s beoordelen waarbij ook rekening gehouden wordt met de staat van onderhoud, exclusiviteit en creativiteit van de bestuurder en eventuele gasten. Denk hierbij aan authentieke kleding of accessoires uit die tijd.