Het weekend van 2 t/m 4 juni is er voor de 29e keer Zoetermeer Bleusfestival. Beleef de sfeer van blues en meer op dit veelzijdige muziek-evenement. Drie dagen een flinke dosis live entertainment op meerdere podia en bij horecagelegenheden in het centrum van de stad. Eén van de betere gratis toegankelijke blues-events die ons land kent! Dit jaar staan er 23 bands op het programma!

Op vrijdag 2 juni speelt het evenement zich in de avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en in het Stadshart. Tijdens deze Pub tour zullen vele grootse top-bands te zien en te horen zijn.

Op zaterdag 3 juni kunnen we van 15:30 tot 24:00 meerdere spectaculaire live-acts verwachten op twee grote podia op het Nicolaasplein! Naast de traditionele bluesbands, is in deze editie ook een vette rock ’n’ roll-band opgenomen. Later op de avond is er nog een after party bij Café Lautrec.

Op zondag 4 juni is tussen 14:30 tot 20:30 het podium op het Nicolaasplein gevuld met de gevestigde orde aan blues-giganten, waaronder Lefthand Freddy. We sluiten deze dag af met een spetterende show van ‘Them Lewis Boys’ (Jerry Lee lewis tribute-band).

Uiteraard is er een gezellig terras met food en drinks. Én… voor het hele evenement geldt: GRATIS TOEGANG!