Op de N209, Hoefweg in Bleiswijk, is een vrachtwagen gekanteld. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waarna de bestuurder van de vrachtwagencombinatie is behandeld. Na behandeling is de chauffeur, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrachtwagen met aanhanger reed met twee containers, de aanhanger is rechtop blijven staan. In de containers lag schroot, dit ligt nu over de weg verspreid. Er werd ook gekeken of er geen afval over de reling op de A12 terecht was gekomen, dit bleek niet het geval te zijn.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Als gevolg van het ongeval is de N209 in de richting van Zoetermeer/Benthuizen afgesloten, dit gaat nog wel enkele uren duren in verband met bergings- en schoonmaak werkzaamheden. Er ligt veel olie op het wegdek.

 

IMG_0012

IMG_0036

IMG_0034

IMG_0079

IMG_9995

IMG_0064

IMG_0072