Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Gaardedreef in Zoetermeer.
De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse, de brandweer werd gealarmeerd voor mogelijke brand. Bij aankomst bleek dit echter niet het geval. De auto is tegen een boom gebotst en enkele meters verder tot stilstand gekomen tegen een lantaarnpaal, deze is geknikt en rust op een geparkeerde auto.
Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurder na te kijken, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.
Terwijl het incident werd afgewikkeld en de politie aan het wachten was op een bedrijf om de lantaarnpaal te demonteren, reed een pakketbezorger met een bestelbus tegen de lantaarnpaal aan. De pakketbezorger is door de politie staande gehouden.
Hij moest een blaas- en drugstest ondergaan. De drugstest bleek positief, waardoor hij niet meer mag verder rijden. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, hier zal een bloedtest worden afgenomen.
IMG_0536
IMG_0532
IMG_0554
IMG_0572