Zoetermeer – Op de Australiëweg thv de Van Aalstlaan heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, hierbij is één van de voertuigen op z’n kop tot stilstand gekomen.

De politie, brandweer en ambulancedienst werden omstreeks 13:00 uur gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst was iedereen al uit de voertuigen. De brandweer heeft enkel hand- en spandiensten verleend. Er worden twee personen nagekeken door het ambulancepersoneel. Na behandeling is er één persoon, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. De Australiëweg in de richting van Silverdome is afgesloten voor het verkeer. Er is flinke schade aan beide voertuigen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen. Ten tijde van het ongeval was een gedeelte van de kruising afgesloten voor het verkeer, alsnog vonden een vijftal bestuurders het nodig alsnog proberen linksaf de Van Aalstlaan op te rijden. Deze vijf automobilisten hebben allen een proces verbaal gekregen.
De boete bedraagt 280 euro, exclusief 9 euro administratiekosten. De weg is nog langere tijd afgesloten geweest vanwege opruimwerkzaamheden, er is een flinke olievlek op het wegdek terecht gekomen.
IMG_6916
IMG_6917
IMG_6908