In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Jeffrey de Brake te gast. Hij praat met Marcel de Vrije over Culinair 2023. Op 30 juni, 1 en 2 juli wordt voor de 22e keer het Culinairfestival georganiseerd op de Markt in Zoetermeer. Jeffrey is al een lange tijd de eventmanager voor dit feest. Tot vorig jaar werd het georganiseerd door Floravontuur/Netwerk Zoetermeer. Maar dit jaar door Timeless events gelukkig is Jeffrey mee verhuist om er weer een feestje van te kunnen maken. Hoe dat allemaal is gegaan en welke bedrijven en artiesten er op het podium staan vertelt hij allemaal in deze uitzending. 

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.