In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Joey Koeijvoets en Arnout Timmerman te gast. Zij praten met Hans Ouwerkerk over het Glazen Radiohuis. Het thema van het Glazen radiohuis is Laaggeletterdheid het in Nederland.  Arnout en Joey zijn de organisatoren van dit evement en zullen diverse partijen ontvangen in de tijdelijke studio zoals mensen van de bibliotheek, Piezo, schuldhulpmaatje en politici van de divere gemeenten die meedoen. Het Glazen Radiohuis staat in het midden van de Dorpsstraat in Zoetermeer voor de deur van het grieksrestaurant Poseidon van 6 september tot en met 9 september van 09.00 uur tot 18.00 uur.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.