In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Amy Teunissen te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over Festival Historisch Zoetermeer.  Historisch Zoetermeer is het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 September op de markt en de dobbe eiland.  Kooplieden prijzen hun spullen aan en er zijn verschillende historisch lekkernij te verkrijgen.  Op de dagen worden er verschillende voorstellingen gespeeld. Kijk op historischzoetermeer.nl voor het programma. 

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.