In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Yu Lan Leffers te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over Theaterhart.

In een wereld waar je ‘ik’ en ‘zij’ vaker hoort dan ‘wij’, is het de missie van Theaterhart om mensen bewust te maken van verschillende maatschappelijke kwesties. Meer begrip en zorg voor elkaar brengt ons dichterbij een harmonieuze samenleving. Theaterhart maakt concepten en voert deze uit om maatschappelijke thema’s uit de taboesfeer te halen. Theaterhart raakt, ontroert, confronteert en brengt mensen in beweging met haar op maat gemaakte producten.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.