Stichting Maja Anjohuis ondersteunt kankerpatiënten en hun familieleden. Zij helpen mensen op verschillende manieren, zoals een inloopochtend, creatieve workshops, workshops rond ‘hoe om te gaan met kanker’ en bijeenkomsten voor familieleden van kankerpatiënten. “Bij het inloophuis vind je als (ex)kankerpatiënt steun. Je hoeft niets uit te leggen, iedereen weet wat je door maakt. Alleen dat al schept een band”, zegt de initiatiefneemster Maja Neijssel-Scholte.

Met meer inkomsten kan de stichting meer organiseren, zoals sportieve workshops en een ‘Delen en spelen’ bijeenkomst voor kinderen met een familielid die kanker heeft.

Benefiet met een éénmalige verdubbelaar

Het Nationaal Fonds tegen kanker erkent het goede werk van Stichting Maja Anjohuis en gaat het bedrag van deze benefiet veiling éénmalig verdubbelen. Dit doen zij tot een bedrag van 10.000 euro, wat zij verdubbelen tot maximaal 20.000 euro.  Om de stichting te steunen organiseert All-in one events en Stichting Aardedraad een Benefiet veiling voor Stichting Maja Anjohuis op woensdag 11 oktober in 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat 74-A.

Entertainment en veiling

De meest uiteenlopende items zijn beschikbaar gesteld door Zoetermeers bedrijven. Zo is er voor iedereen wel een reden om een goed bod te doen! De avond kan je starten met een borrel, maar starten met een diner is ook mogelijk. 1892 zal een gedeelte van de drankopbrengst aan het goede doel schenken. Let op: vol is vol. Starten bij de veiling kan natuurlijk ook. De veiling zal plaatsvinden in drie rondes en zal worden afgewisseld met optredens. Zo wordt deze benefietavond een complete avond uit.

Aan de deur wordt een toegang/donatie naar uw eigen keuze gevraagd.

Programma Veiling en feestje

20.30 opening

20.35 – 20.50 artiest

20.55- 21.15 De 1e ronde veiling

21.20 – 21.35 artiest

21.40- 22.20 De 2e veiling

Korte pauze

22.30 – 23.00 De 3e Ronde

23.00 – 23.15 artiest