In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Femke Boerkamp te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over Piezo Zoetermeer.

Bij Piezo verdient iedereen een volwaardige plaats in onze samenleving op basis van zijn of haar individuele talenten.
Om mensen in de gelegenheid te stellen om hun talenten en vaardigheden te ontdekken en verder te ontwikkelen, kan men deelnemen aan vraaggerichte trainingen en activiteiten of door (lerend) vrijwilligerswerk te doen. Dit kan in elke wijk in Zoetermeer.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.