In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Nikki Borgman en Maja Neijssel te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over de het Maja Anjohuis (voor (ex)-kankerpatienten elkaar kunnen ontmoeten en delen.

Maja Meijssel in ongeveer een jaar geleden met het initiatief om een ruimte te zoeken waar kankerpatienten elkaar kunnen ontmoeten. Nikki Borgman is zeer betrokken bij dit onderwerp. zij heeft contact gezocht met Maja Neijssel en helpt nu ook mee in de stichting.  Nikki is nu de organisator voor de Ronde van Driemanspolder die op 5 november wordt gelopen. Alle inschrijfgelden komen ten gunste van het Anjohuis. Het bedrag zal door de Nationale Kankerstichting worden verdubbeld.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.