Vanaf donderdagochtend wordt er een flinke storm verwacht in Nederland, het gaat om storm Ciarán. Vanwege de storm heeft het KNMI ‘code geel’ uitgegeven, naar verwachting wordt het rond elf uur opgeschaald naar ‘code oranje’. Het KNMI verwacht harde windstoten tussen de 80-100 km/u. De ANWB adviseert om zoveel als mogelijk vandaag thuis te werken en niet de weg op te gaan.

Als gevolg van de storm kan er flinke schade en gevaar ontstaan door omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen. Ook de meldkamers van de hulpdiensten hebben extra opgeschaald.

Tekst gaat verder na de afbeelding..

Wist u dat

U lid kunt worden van onze 112Zoetermeer kanaal op WhatsApp?

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Direct op de hoogte worden gebracht van omleidingen als gevolg van een ongeval?

Volg onze nieuwe WhatsApp kanaal! (extra service en helemaal kosteloos!)

https://whatsapp.com/channel/0029VaDWu0BGE56egXUxeM1Y

 

Tramverkeer deels gestremd in Zoetermeer door tak op bovenleiding

Bij de halte Leidse Wallen is een tak op de bovenleiding terecht gekomen. Hierdoor is het tramverkeer van lijnen 3 en 34 gestremd. Een medewerker van HTM heeft geprobeerd om de tak te verwijderen maar dat ging niet lukken met behulp van een stokzaag. Er moet groter materieel ter plaatse komen om de tak te verwijderen.

Tot hoe laat de stremming gaat duren is vooralsnog niet bekend.

 

IMG_2722

IMG_2725

IMG_2740

 

 

Gevaarte boven winkelcentrum Meerzicht

 

Donderdagmiddag liet een aluminium constructie aan een appartementencomplex boven het winkelcentrum in Meerzicht los van het gebouw.

De brandweer werd ingeseind nadat iemand zag dat de hele constructie los hing boven het voetpad bij het winkelcentrum. De brandweerlieden hebben met behulp van een hoogwerker de constructie losgehaald.

 

IMG_2644

IMG_2617

IMG_2678