In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Laura van Kuijk van Puurspeelgoed te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over de SinterKerst ruilbeurs op 15 november 2023 .

Puurspeelgoed organiseert al een aantal jaren samen met Piezo de SinterKerst Ruilbeurs. Dit jaar wordt de beurs gehouden op 15 november op de Telerdersrode 25 in Zoetermeer. Heeft u speelgoed dat u wil ruilen en/of doneren dan kan dat worden ingeleverd op 14 nov van 18.00-21.00 of 15 nov van 09.00 tot 11.00.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.