In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Stefanie Roland en Ties Brunt van de voorstelling TABOE te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over de voorstellingen van TABOE die op 23, 24, 25, 26 november wordt gespeeld in de Eentre in Zoetermeer

Stefanie Roland is de regisseuse en Ties Brunt een van de acteurvan de Taboevoorstelling. TABOE gaat over een meisje (taboe) die in contact komt Huiselijk geweld. In de voorstelling zijn ook informatieve scenes ingebracht.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.