In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Aris van der Land (Kiki at Franx) te gast. Hij praten met Marcel de Vrije over zijn lunchroom in de Vlamingstraat in Zoetermeer

Sinds februari 2023 heeft Aris van der Land zijn kunstcafé als onderdeel van Kunstgarage Franx. Een ontmoetingsplaats in het verlengde van de Dorpsstraat, dichtbij het Stadshart in Zoetermeer. Kom lekker lunchen in Zoetermeer of naar de meest gezellige borrel in Zoetermeer.

 

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer