Zoetermeer – Dinsdagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Weidedreef in Zoetermeer. Vlak na de overval wist de politie de verdachte aan te houden nabij de tankstation.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en direct werd de wijk doorzocht. Op het moment van de overval stonden meerdere mensen hun auto te tanken. De dader was er snel vandoor, of er iets is buitgemaakt is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Al snel werd er een burgernet-alarm uitgestuurd met het signalement van de verdachte. Het terrein werd afgesloten en de mensen mogen afrekenen en het terrein verlaten. In de omgeving van de overval, één straat verderop, is door de politie een verdachte aangehouden. Of hij de enige is geweest is vooralsnog niet bekend.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Een woning aan de Kalverweide is door de politie doorzocht. Er wordt verder onderzoek verricht.

 

20231212212056_IMG_8972

IMG_9018

IMG_9042

IMG_9054

IMG_9063