In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Edwin Veger en Milan van Weelden (Storytellers) te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over Sunset Boulevard waar zij beide in spelen.

Tijdens de Kerstvakantie brengt Storytellers de productie Sunset Boulevard op de planken. vanaf 22 decemer 2023 tot/met 7 januari 2024 te zien in het CKC Theater in Zoetermeer. Een musical doordrenkt van champagne en cynisme, SUNSET BLVD. legt de zucht naar roem genadeloos bloot. Met de fantastische muziek van Andrew Lloyd Webber, gespeeld door een live orkest van 17 musici.

kijk voor tickets op https://www.sunsetboulevardzoetermeer.nl

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer