Zoetermeer – Donderdagavond kwam een buitenlandse vrachtwagenchauffeur vast te staan in de berm langs de Australiëweg in Zoetermeer.

Naar eigen zeggen moest de vrachtwagenchauffeur uit Oekraïne uitwijken voor een personenauto die de afslag naar de Heemlaan nog even snel moest hebben, omdat de chauffeur hiervoor moest uitwijken kwam hij in berm terecht en gleed nog enkele meters door. Er raakte niemand gewond.

Bergingsbedrijf BRL (Berging Regio Leiden) kwam met groot materieel ter plaatse om de vrachtwagen met trailer uit de berm te trekken. De chauffeur liet al snel weten dat de trailer leeg was. Met behulp van een zware kraan lukte het om de vrachtwagencombinatie uit de bagger te trekken. Nadat de klus was geklaard moest er afgerekend worden, dit is een regel voor buitenlandse chauffeurs.

Omdat de chauffeur niet kon betalen werd besloten de vrachtwagencombinatie mee te nemen naar het bergingsbedrijf, aldaar zal de volgende dag geregeld worden dat de factuur wordt betaald.

 

IMG_0216

IMG_0235

IMG_0228

IMG_0265

IMG_0262

IMG_0280

IMG_0295

IMG_0313

IMG_0316

IMG_0324